Ta Kardashianka odložila vse krpice in pokazala, zakaj izstopa

Foto: Profimedia
Nič čudnega, da je najbolj plačan model na svetu!
Oglej si celoten članek

Čeprav Kendall Jenner velja za najbolj vase zaprto izmed sester Kardashian, pa mladenka pozabi na vse, ko stopi pred fotografski objektiv. 23-letnica je ena najbolj plačanih manekenk v svetu visoke mode in ta konec tedna je dokazala, zakaj je temu tako. Njeno telo je namreč naravnost nadzemeljsko in se ne more primerjati z oblinami njenih sester, ki so sicer zelo zapeljive, a tako popolnega manekenskega telesa kot ga ima Kendall, pač nima nobena!

Ken je sicer priznala, da si nekoč zaradi svojega videza ni upala iz hiše, saj je imela velike težave z aknami. No, danes ne le, da stopi iz hiše, ampak njeno lepoto občuduje cel svet. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:15 22. Julij 2019.

    In kaj se vidi ....nič..enako kot če bi bila oblečena. Boring.......

  • 09:09 22. Julij 2019.

    Spet eden tistih člankov... Spoštovana novinarka: daj mi povedat ENO lastnost, ki je nadzemeljska??? Ima telo kot na tisoče ostalih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.