Ta nevarni moški je zalezoval švedsko princeso

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bil je obseden z njo, trdi avtor Ian Halperin.
Oglej si celoten članek

Hčerka švedskega kralja Carla Gustafa in kraljice Silvie, Madeleine, je omenjena v novi knjigi Iana Halperina, Sex, Lies and Dirty Money By The World's Powerful Elite, ki govori o pedofilu Jeffreyju Epsteinu in njegovih povezavah z najvplivnejšimi ljudmi na svetu.

Halperin trdi, da je bil Epstein obseden s švedsko princeso, ki jo je spoznal na nekem dobrodelnem dogodku v New Yorku, kamor je pred leti prišla v družbi mame.

"Rekel je, da je Madeleine najbolj seksi princesa na svetu. Bil je obseden z njo,“ pravi avtor, ki tudi trdi, da so lepotico Epsteinovi sodelavci zasledovali. "Govoril je, da jo bo dobil. Njegovi zaposleni so jo na skrivaj fotografirali. Ljubil je njena stopala. Imel je več ducat fotografij njenih stopal,“ je avtor povedal za švedsko revijo Svenk Damtidning.

Halperin sicer ni našel dokaza, da je princesa Epsteina še kdaj srečala. Švedski dvor se na pisanje ni odzval.

Princesa sicer s svojim možem in tremi otroki živi na Floridi. Pred leti je res živela v New Yorku, kamor se je zatekla po koncu njene zaroke z Jonasom Bergstromom, ki jo je prevaral. 

Foto: Profimedia princesa madeleine

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.