Magazin > VIP
1228 ogledov

Ta nevarni moški je zalezoval švedsko princeso

princesa madeleine Profimedia
Bil je obseden z njo, trdi avtor Ian Halperin.

Hčerka švedskega kralja Carla Gustafa in kraljice Silvie, Madeleine, je omenjena v novi knjigi Iana Halperina, Sex, Lies and Dirty Money By The World's Powerful Elite, ki govori o pedofilu Jeffreyju Epsteinu in njegovih povezavah z najvplivnejšimi ljudmi na svetu.

Halperin trdi, da je bil Epstein obseden s švedsko princeso, ki jo je spoznal na nekem dobrodelnem dogodku v New Yorku, kamor je pred leti prišla v družbi mame.

"Rekel je, da je Madeleine najbolj seksi princesa na svetu. Bil je obseden z njo,“ pravi avtor, ki tudi trdi, da so lepotico Epsteinovi sodelavci zasledovali. "Govoril je, da jo bo dobil. Njegovi zaposleni so jo na skrivaj fotografirali. Ljubil je njena stopala. Imel je več ducat fotografij njenih stopal,“ je avtor povedal za švedsko revijo Svenk Damtidning.

Halperin sicer ni našel dokaza, da je princesa Epsteina še kdaj srečala. Švedski dvor se na pisanje ni odzval.

Princesa sicer s svojim možem in tremi otroki živi na Floridi. Pred leti je res živela v New Yorku, kamor se je zatekla po koncu njene zaroke z Jonasom Bergstromom, ki jo je prevaral. 

princesa madeleine | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.