Ta obesek daje Meghan Markle moč

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na nedavnem obisku na neki šoli je vojvodinja Meghan nosila prav poseben obesek.
Oglej si celoten članek

Meghan in Harry se trenutno še mudita na Otoku. Nazaj v Veliko Britanijo sta pripotovala, ker sta morala kot vidnejša člana dvora opraviti še nekaj nalog, med drugim sta morala prisostvovati maši ob dnevu Commonwealtha. Tam sta se spet srečala z Williamom in Kate. Zakaj je bilo snidenje mučno gledati, si lahko preberete TUKAJ.

Še pred tem dogodkom pa je Meghan obiskala neko srednjo šolo. Spet je bila brezhibno oblečena, a bolj kot o njeni opravi, se je po nastopu govorilo o njeni ogrlici. Kot kaže, je vojvodinja malce vraževerna. 
meghan markle
Na njenem zlatem obesku sta bili namreč številka sedem in štiriperesna deteljica, ki naj bi ji prinesla srečo. Gre za nakit blagovne znamke Edge of Ember, obesek pa naj bi stal 93 evrov. 

Podjetje je znano po tem, da reciklira star nakit in tudi po tem, da del izkupička od prodaje nameni organizacijam, ki skrbijo za dobrobit živali. 

Ste že del Joongle?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:37 14. Marec 2020.

    boli me kurac

  • 12:31 14. Marec 2020.

    Ne razumum, da imajo naši mediji toliko za pisat o angleškem dvoru. Kaj imamo mi s tem, kaka korist ? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.