Ta prizor bi bil za Stallona skoraj usoden

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ste vedeli, v kakšni nevarnosti je bilo življenje igralca Sylvestra Stallona?
Oglej si celoten članek

Da se igralci med snemanji mnogokrat prostovoljno spravljajo v nevarnost, ni nič novega. Med tistimi, ki nevarne prizore radi posnamejo kar sami, je tudi Sylvester Stallone, ki je razkril, da je bilo njegovo življenje med snemanjem četrtega dela filma o boksarju Rockyju v nevarnosti.

Snemanje boksarskega dvoboja med Rockyjem in Ivanom Dargom, ki ga je igral Dolph Lundgren, je bilo tako intenzivno, da je prišlo do poškodbe. Lundgren je Slya namreč pomotoma zadel. "Prvi krog, ko me je nokavtiral, to je bila resnica. Razbil me je, v tistem trenutku še nisem nič čutil, ponoči pa mi je zateklo srce. Poškodoval je perikard – kot v prometni nesreči, ko prsni koš udari ob volan. Moj tlak se je dvignil na 260. Mislili so, da se bom pogovarjal z angeli.“

Medtem ko bi marsikdo po taki izkušnji prekinil snemanje, je Sly stisnil zobe in končal delo. Ta film je namreč tudi režiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.