Ta šefica je uvedla odmore za samozadovoljevanje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čik pavza, malica, skok na stranišče ali kavo ... Pri tej šefici boste dobili še 30-minutni odmor za samozadovoljevanje.
Oglej si celoten članek

Erika Lust, direktorica produkcijskega podjetja Erika Lust film, ki snema filme za odrasle, je svojim zaposlenim ponudila 30-minutni odmor za samozadovoljevanje. V svojih pisarnah v Barceloni je zanje že postavila masturbacijsko postajo, v kateri se lahko sprostijo. Erika pravi, da se je za novi koncept odločila, ker "ceni svoje zaposlene", ki bodo delali dobro, če se bodo počutili dobro. 

Eden od zaposlenih je povedal, da je bila ideja zelo dobro sprejeta. Dejal je tudi, da jim postaja pomaga pri premagovanju stresa in agresivnosti, tovrstni odmor pa naj bi po njegovem mnenju povečal produktivnost.

Erika, ki se trudi spremeniti ton razprave o samozadovoljevanju, je postajo sedaj opremila še s spolnimi igračkami, ki bodo popestrile kratke odmore. Podjetje Lust je pred kratkim posnelo dokumentarni film o masturbaciji, ki ima številne pozitivne učinke, a je ljudem ob omembi te besede še vedno neprijetno, ugotavlja Erika. "Resnica je, da lahko s samozadovoljevanjem zmanjšamo stres, izboljšamo spanec in se povežemo s telesom in svojimi spolnimi željami," je še povedala napredna šefica. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:22 30. Junij 2022.

    To je, v kleti na Trstenjakovi že, stalna praksa.

  • 12:27 30. Junij 2022.

    Zvit ukrep delodajalke, da omeji druženje. Omenja se eno samo postajo in samozadovoljevanje, saj je samozadovoljevanje lahko samo dejanje ene …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.