Magazin > Bizarno
20092 ogledov

Ta šefica je uvedla odmore za samozadovoljevanje

erika lust films Instagram
Čik pavza, malica, skok na stranišče ali kavo ... Pri tej šefici boste dobili še 30-minutni odmor za samozadovoljevanje.

Erika Lust, direktorica produkcijskega podjetja Erika Lust film, ki snema filme za odrasle, je svojim zaposlenim ponudila 30-minutni odmor za samozadovoljevanje. V svojih pisarnah v Barceloni je zanje že postavila masturbacijsko postajo, v kateri se lahko sprostijo. Erika pravi, da se je za novi koncept odločila, ker "ceni svoje zaposlene", ki bodo delali dobro, če se bodo počutili dobro. 

Eden od zaposlenih je povedal, da je bila ideja zelo dobro sprejeta. Dejal je tudi, da jim postaja pomaga pri premagovanju stresa in agresivnosti, tovrstni odmor pa naj bi po njegovem mnenju povečal produktivnost.

Erika, ki se trudi spremeniti ton razprave o samozadovoljevanju, je postajo sedaj opremila še s spolnimi igračkami, ki bodo popestrile kratke odmore. Podjetje Lust je pred kratkim posnelo dokumentarni film o masturbaciji, ki ima številne pozitivne učinke, a je ljudem ob omembi te besede še vedno neprijetno, ugotavlja Erika. "Resnica je, da lahko s samozadovoljevanjem zmanjšamo stres, izboljšamo spanec in se povežemo s telesom in svojimi spolnimi željami," je še povedala napredna šefica. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 14:22 30.junij 2022.

    To je, v kleti na Trstenjakovi že, stalna praksa.

  • PasjaProcesija 12:27 30.junij 2022.

    Zvit ukrep delodajalke, da omeji druženje. Omenja se eno samo postajo in samozadovoljevanje, saj je samozadovoljevanje lahko samo dejanje ene osebe. Torej je hkrati lahko na pavzi en sam zaposlen, vse drugo je že druženje in navidezna zloraba ukrepa. Ta ...prikaži več je lahko povod za odpustitev iz krivdnih razlogov. Delavcem svetujem, da prostor opremijo z videonadzorom. Tako bodo šefici s posnetki lahko dokazovali, da posamezniki res izvajajo dejanje sami sebi, četudi se v prostoru hkrati zadržuje več oseb.