Ta tri znamenja veljajo za najslabše soproge

Foto: Profimedia
Ali obstajajo moški, ki enostavno niso ustvarjeni za zakon? Če gre verjeti astrologiji, žal obstajajo. Moški rojeni v teh treh astroloških znamenjih namreč niso rojeni pod zvezdo srečnega zakona.
Oglej si celoten članek

Devica
Moški rojeni v znamenju device so ljubosumni in negotovi, a to na začetku veze zelo dobro skrivajo. Ko mine začetno obdobje, pokažejo svoj pravi obraz, ki je poln manipulacij in nadzorovanj. 

Bik
Biki bodo namesto stabilne veze in otrok vedno izbrali kariero. Raje ostajajo v službi pozno v noč, kot da bi najdražjo odpeljali na večerjo ali se z njo mečkali na kavču. Svojo izbranko zasipavajo z darili in komplimenti, a tistega najpomembnejšega, časa, ženski svojega življenja nikoli ne bodo poklonili dovolj. 

Ribi
Moški rojeni v znamenju rib se vedno ujamejo v strupena razmerja. So polni razumevanja in zelo čustveni, tako da so tako rekoč  popolni partnerji, a na žalost vedno privlačijo napačne osebe, ki ne cenijo njihovih kvalitet. Zvesti kot so, so krivi tega, da pogosto ranijo sami sebe, zaradi česar so z novimi partnerji zelo negotovi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:45 13. Junij 2018.

    Ana,tebi ne more pomagat vec noben cudez.Ti si prfuknjena in psihicno neuravnovesen osebek.A se sploh zavedas,kaj pises?Po moje si ti …

  • 10:53 13. Junij 2018.

    Ko že mislim, da sem prebral največje oslarije, me te mlade nadebudnice, ki se rade izdajajo za novinarke spet presenetijo...

  • 07:49 13. Junij 2018.

    Zakaj naj bi bili takšni le moški? Jaz poznam takšne ženske in verjamem, da so ta znamenja ustvarjena za samsko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.