Ta zvezdniška poroka prekaša vse, kar ste videli in doživeli!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poročno slavje najbolj znane modne blogerke na svetu je trajalo tri dni, goste so na Sicilijo pripeljali z zasebnim letalom, nevesta pa je nosila kar tri unikatne poročne obleke.
Oglej si celoten članek

Italijanska modna ikona Chiara Ferragni se je poročila z dolgoletnim partnerjem, znanim italijanskim glasbenikom Fedezom Leonardom Lucia, njuna poroka pa je bilo slavje z zasebnim koncertom, ognjemetom in številnimi presenečenji, ki je trajalo kar tri dni. 

Magazin Poroka: Ne boste verjeli, katero lepotico je pri 72-ih ujel legendarni roker

Svate je iz Milana na Sicilijo pripeljalo zasebno letalo, še isti večer pa so bili priča noremu predporočnemu slavju, z luksuzno večerjo in zasebno zabavo v klubu. Na poročni dan se je prizorišče dobesedno utapljalo v cvetju, lučkah in dimnih signalih, nevesta pa je nosila kar tri unikatne in po meri narejene poročne obleke znamke Dior. Na obleki številka dve so bili izvezeni verzi pesmi, s katero je ženin zasnubil nevesto in njuni ljubezenski simboli, ki so se prav tako pojavili na s pravim zlatom okrašeni poročni torti. A kaj bi izgubljali vrstice, saj slike povedo več kot tisoč besed …

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.