Tajci bi radi testirali kondome

Foto: Žurnal24
Približno tisoč Tajcev se je javilo na razpis proizvajalca kondomov Durex, ki išče petsto prostovoljcev, ki bi kondome in povedali, kako so z njimi zadovoljni ne samo moški, ampak tudi ženske.
Oglej si celoten članek
"Presenečeni smo, da je zanimanje za našo kampanjo tako veliko," je povedal predstavnik marketinškega podjetja, ki skrbi za distribucijo kondomov Durex na Tajskem. Kampanja je del Durexovih prizadevanj, da Tajce spoznajo z varnim seksom, poleg tega pa jim ponudijo priložnost, da "na najljubši način preživljajo svoj prosti čas". Prostovoljci morajo biti stari najmanj 20 let, je pa popolnoma vseeno, kakšno izobrazbo imajo. Dobili bodo vso potrebno "gumijasto opremo", njihova edina naloga pa bo, da vsakokrat, ko porabijo en kondom, prek spleta izpolnijo kratek vprašalnik. Na Tajskem je okuženih z virusom HIV zelo veliko - okuženih naj bi bilo približno pol milijona Tajcev.  
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.