Magazin > Bizarno
2 ogledov

Tajci bi radi testirali kondome

Žurnal24 main
Približno tisoč Tajcev se je javilo na razpis proizvajalca kondomov Durex, ki išče petsto prostovoljcev, ki bi kondome in povedali, kako so z njimi zadovoljni ne samo moški, ampak tudi ženske.
"Presenečeni smo, da je zanimanje za našo kampanjo tako veliko," je povedal predstavnik marketinškega podjetja, ki skrbi za distribucijo kondomov Durex na Tajskem. Kampanja je del Durexovih prizadevanj, da Tajce spoznajo z varnim seksom, poleg tega pa jim ponudijo priložnost, da "na najljubši način preživljajo svoj prosti čas". Prostovoljci morajo biti stari najmanj 20 let, je pa popolnoma vseeno, kakšno izobrazbo imajo. Dobili bodo vso potrebno "gumijasto opremo", njihova edina naloga pa bo, da vsakokrat, ko porabijo en kondom, prek spleta izpolnijo kratek vprašalnik. Na Tajskem je okuženih z virusom HIV zelo veliko - okuženih naj bi bilo približno pol milijona Tajcev.  
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.