Tak bi bil popoln ženski obraz

Foto: EPA popoln obraz Foto: EPA Cheryl Cole Foto: EPA Kylie Minogue Foto: EPA Angelina Jolie Foto: EPA Kate Moss Foto: EPA Katie Price
Ženske so odločile, kakšen bi bil njihov obraz, če bi ga lahko sestavile iz najbolj zaželenih zvezdniških potez. Bi ga prepoznali?
Oglej si celoten članek

Popoln ženski obraz se vam bo morda zdel zelo znan, a kljub temu bi se verjetno kar namučili, preden bi ugotovili, katerim zvezdnicam pripadajo določeni deli obraza, poroča Daily Mail.

Vsaka peta ženska želi lase in temne zapeljive oči zvezdnice Cheryl Cole, 12 odstotkov žensk bi bilo presrečnih, če bi imele tako zagorelo polt kot Katie Price, ustnice Angeline Jolie pa so najbolj zaželene pri četrtini žensk, ki se odločijo za lepotni popravek povečanja ustnic. Opevane so tudi izrazite ličnice in nos Kate Moss, lepotni kirurg iz Glasgowa Kieren Bong pa pravi, da si večina njegovih pacientk zaželi tudi operacijo čela – ženske želijo takšnega, kot ga ima Kylie Minogue.

Psihologinja z univerze St. Andrews Carmen Lefevre pojasnjuje, da se ženskam zdijo najbolj privlačne tiste predstavnice nežnejšega spola, ki se lahko pohvalijo s polnimi ustnicami in velikimi očmi. Takšne ženske naj bi bile videti privlačnejše in bolj mladostne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mia
    19:54 25. Julij 2012.

    lep obraz, a bil bi dolgočasen, če bi jih bilo veliko. lepa je pravzaprav drugačnost, majhne podrobnosti, ki nas naredijo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.