Magazin > Lepota & telo
101 ogledov

Tak bi bil popoln ženski obraz

popoln obraz
1/6
EPA
Ženske so odločile, kakšen bi bil njihov obraz, če bi ga lahko sestavile iz najbolj zaželenih zvezdniških potez. Bi ga prepoznali?

Popoln ženski obraz se vam bo morda zdel zelo znan, a kljub temu bi se verjetno kar namučili, preden bi ugotovili, katerim zvezdnicam pripadajo določeni deli obraza, poroča Daily Mail.

Vsaka peta ženska želi lase in temne zapeljive oči zvezdnice Cheryl Cole, 12 odstotkov žensk bi bilo presrečnih, če bi imele tako zagorelo polt kot Katie Price, ustnice Angeline Jolie pa so najbolj zaželene pri četrtini žensk, ki se odločijo za lepotni popravek povečanja ustnic. Opevane so tudi izrazite ličnice in nos Kate Moss, lepotni kirurg iz Glasgowa Kieren Bong pa pravi, da si večina njegovih pacientk zaželi tudi operacijo čela – ženske želijo takšnega, kot ga ima Kylie Minogue.

Psihologinja z univerze St. Andrews Carmen Lefevre pojasnjuje, da se ženskam zdijo najbolj privlačne tiste predstavnice nežnejšega spola, ki se lahko pohvalijo s polnimi ustnicami in velikimi očmi. Takšne ženske naj bi bile videti privlačnejše in bolj mladostne.

Komentarjev 1
  • mia 19:54 25.julij 2012.

    lep obraz, a bil bi dolgočasen, če bi jih bilo veliko. lepa je pravzaprav drugačnost, majhne podrobnosti, ki nas naredijo tako posebne.