Taka lepotica je mama Urške Čepin, nikoli ji ne bi pripisali 60 let!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Urška pravi, da se v družini lahko zahvalijo dobrim genom.
Oglej si celoten članek

Urška Čepin na družbenih omrežjih občasno objavi tudi kakšno fotografijo z mamo, s katero sta najboljši prijateljici. Po tem, ko je Urška izgubila očeta in njena mama moža, je njuna povezanost še tesnejša. 

"Sva najboljši prijateljici, skupaj vsak mesec hodiva na morje ali v toplice. Sploh sedaj, ko je umrl moj oče, ji obe s sestro stojiva ob strani. Vsako nedeljo pridem k njej na kosilo, saj mami najboljše kuha, dvakrat ali enkrat na leto pa greva skupaj na potovanje. Lansko leto sva bili v Dubaju, letos pa se na novo potovanje odpravljava za 1. maj. Z mano bo začela obiskovati tudi fitnes, ki je moja strast. Drugače še vedno hodi v službo, po poklicu je specialni pedagog. Je srčna, dobra, rada in lepo riše, skratka močna ženska, ki je moj vzor v vsem. Seveda ji je ob izgubi moža hudo, skupaj sta bila namreč kar 40 let. Take zveze pogrešam, kot sta jo imela moja starša, in si jo želim tudi zase," pove Čepinova, ki je trenutno samska.

Foto: Facebook Urška Čepin

Sicer pa Urškina mama niti slučajno ni videti kot 60-letnica, temveč bi ji pripisali vsaj 10 let manj. "Vsako leto je videti boljše. To so dobri geni, notranja lepota in dobra energija. Mami še nikoli ni bila na kakšen kozmetičnem ali plastičnem posegu," še doda Urška.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:42 2. April 2023.

    No zdej se pa ne čudm ker jabolko ne pade daleč od drevesa... Vsaj vemo po kom se je vrgla😂 …

  • 19:18 1. April 2023.

    Katera ima večjo kilometrino

  • 16:53 1. April 2023.

    Kolko sta pa placali za to objavo, napuha ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.