Tako bo Meghan praznovala svoj 40. rojstni dan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Danes praznuje vojvodinja Meghan.
Oglej si celoten članek

Pod streho zakoncev Sussex bo danes veselo. Meghan namreč praznuje 40. rojstni dan. "Mama mi je vedno rekla, da je rojstni dan moje osebno novo leto,“ je pred časom povedala lepotica, ki načrtuje zabavo v „manjšem krogu“, prisotnih naj bi bilo le 65 prijateljev in članov družine.

Slavje ji je menda pomagal načrtovati Colin Cowie, ki ji ga je priporočila Oprah Winfrey. Voditeljica je znana po svojih krasnih zabavah, zato bo Colin tudi za Meghan zagotovo organiziral čudovito slavje. "Če se hočeš imeti lepo, potem pokličeš njega. Brez dvoma,“ je o Colinu povedala priljubljena voditeljica.

Zabava bo potekala v njuni vili v Montecitu v Kaliforniji. Meghan naj bi izbrala razkošen bife, ki bo gostom ponudil lokalno hrano in vina. Harry je bil menda tisti, ki je naročil torto, in sicer v slaščičarni  Posies & Sugar. Njihova torta za 30 oseb stane 225 dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.