Magazin > VIP
1093 ogledov

Tako bo Meghan praznovala svoj 40. rojstni dan

meghan markle, princ harry Profimedia
Danes praznuje vojvodinja Meghan.

Pod streho zakoncev Sussex bo danes veselo. Meghan namreč praznuje 40. rojstni dan. "Mama mi je vedno rekla, da je rojstni dan moje osebno novo leto,“ je pred časom povedala lepotica, ki načrtuje zabavo v „manjšem krogu“, prisotnih naj bi bilo le 65 prijateljev in članov družine.

Slavje ji je menda pomagal načrtovati Colin Cowie, ki ji ga je priporočila Oprah Winfrey. Voditeljica je znana po svojih krasnih zabavah, zato bo Colin tudi za Meghan zagotovo organiziral čudovito slavje. "Če se hočeš imeti lepo, potem pokličeš njega. Brez dvoma,“ je o Colinu povedala priljubljena voditeljica.

Zabava bo potekala v njuni vili v Montecitu v Kaliforniji. Meghan naj bi izbrala razkošen bife, ki bo gostom ponudil lokalno hrano in vina. Harry je bil menda tisti, ki je naročil torto, in sicer v slaščičarni  Posies & Sugar. Njihova torta za 30 oseb stane 225 dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.