Tako bo vaše stanovanje takoj videti bolj glamurozno

Foto: Profimedia
Tudi vaše stanovanje je lahko videti kot iz kakšnega kataloga.
Oglej si celoten članek

1. Naj se (malo) sveti
Zelo glamurozen je takoimenovani "Hollywood-Regency-Style" – bogata dekoracijo, zlato, steklo, žamet, kristalni lestenci, ogledala … Brez skrbi. Da bi bil vaš dom videti bolj razkošno, vaše dnevne sobe ni treba spremeniti v hollywoodsko kuliso. Dovolj bo, če boste v njej imeli vsaj nekaj vizualnih poslastic iz stekla, bakra ali medenine. Govorimo o svečnikih, okvirjih za fotografije, vazah, klubski mizici ali ogledalu.

2. Vzglavniki iz iste kolekcije
Ko se boste odločali za dekorativne elemente, se osredotočite na svojo sedežno. Popestrite jo z vzglavniki. Vsaj štirje vzglavniki (lahko so različnih velikosti) naj bodo iz iste kolekcije. Pazite na barvo vzglavnikov in blago. Predlagamo saten ali svilo v nevtralnih barvah, kot so bela, siva ali črna.

3. Preproga
Preproge so lahko prave umetnine. Namig: nikoli ne boste zgrešili z orientalsko preprogo.

4. Prijetna osvetljava
V sobi naj bo med 3 in 4 različnih virov umetne svetlobe. Najsvetlejša svetloba naj prihaja od luči na stropu, poskrbite tudi za delovne svetilke, na primer svetilko, ki bo pri kavču in jo boste uporabljali med branjem. Če ste ljubitelj LED svetilk, pazite, da bo barva svetlobe topla. Namig: soba bi videti bolj glamurozno, če se stil in barve svetilk ujemajo.

5.  Kaj je še dobro vedeti?
Soba naj ne bo prepolna različnih dekorativnih elementov ali spominkov. Razstavite le najlepše, ostale pospravite v omaro.
Pazite tudi, da vaše police ne bodo prepolne različnih svari. Knjige na policah razvrstite po barvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.