Tako bodo vaše zaščitne maske bolj varne

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako boste bolje zaščiteni.
Oglej si celoten članek

Kot kaže, bomo morali še nekaj časa nositi obrazne maske, saj se število obolelih za koronavirusom spet povečuje.

Zaščitnih mask za enkratno uporabo je dovolj na zalogi, na žalost pa jih je možno kupiti le v eni velikosti, kar pomeni, da je nekaterim prevelika -  to je opazno na straneh, kjer maske štrli stran od obraza.

Na srečo pa obstaja rešitev. V videu si oglejte, kaj narediti s preveliko masko, da vam bo nudila boljšo zaščito.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:47 2. Avgust 2020.

    zascitne maske sploh niso potrebne...tak da si jih nasi politiki vtikajo v svoje riti zavaljene...mogoce to pomaga proti virusu pohlep...ki …

  • 08:57 2. Avgust 2020.

    Fauci, Bill & CO & WHO mafija vas majo radi.

  • 08:41 2. Avgust 2020.

    Mislim, da se novinarje ne zavedate, da ljudje nosijo maske izključno zato, ker so obvezne. Zato je ljudem čisto vseeno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.