Tako burno sta svojo vezo začela naša znana radijca

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Željkić oziroma Željudin na svojo bodočo drago sprva ni naredil ravno najboljšega vtisa.
Oglej si celoten članek

Prvaka radia Center, Petra Skrivarnik in Željko Čakarević, znan predvsem po svojih komičnih likih Željkić in Željudin sta srečno zaljubljena že nekaj let, čez dober mesec pa ju bo razveselil tudi naraščaj. A Petra nam je izdala, da njuni začetki niso bili nič kaj pravljični in da Željkić zanjo sprva ni bil princ na belem konju.

Magazin Klemen Bunderla spet samski, je bila težava razlika v letih?

Radijca sta se spečala na eni izmed službenih zabav, ko je bil Željko še Petrin šef. To sta v službi seveda sprva skrivala, a je med njima vlada taka napetost, da sta se neprestano kregala, zato sta na koncu dobila različne termine, da se ne bi slučajno "pobila". Kasneje se je situacija obrnila in je Petra postala Željkova šefica, kar slednjemu menda ni bilo povsem po godu, zato je ponovno prihajalo do trenj. A kot pravijo, slab začetek, dober konec in to za naša radijca velja kot pribito, saj imata oba obilo smisla za humor, kar njuni vezi doda tisto začimbico, po kateri vsi hrepenimo, in to je, sreča v ljubezni.

Magazin Dekle našega komika tako zabavno oznanila nosečnost

Če sodimo po starših, bo njun dojenček na svet zagotovo prišel z nasmehom do ušes!


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:15 23. September 2018.

    Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.