Magazin > VIP
5419 ogledov

Tako burno sta svojo vezo začela naša znana radijca

ženska, lizika, srček, valentinovo Žurnal24 main
Željkić oziroma Željudin na svojo bodočo drago sprva ni naredil ravno najboljšega vtisa.

Prvaka radia Center, Petra Skrivarnik in Željko Čakarević, znan predvsem po svojih komičnih likih Željkić in Željudin sta srečno zaljubljena že nekaj let, čez dober mesec pa ju bo razveselil tudi naraščaj. A Petra nam je izdala, da njuni začetki niso bili nič kaj pravljični in da Željkić zanjo sprva ni bil princ na belem konju.

klemen bunderla Magazin Klemen Bunderla spet samski, je bila težava razlika v letih?

Radijca sta se spečala na eni izmed službenih zabav, ko je bil Željko še Petrin šef. To sta v službi seveda sprva skrivala, a je med njima vlada taka napetost, da sta se neprestano kregala, zato sta na koncu dobila različne termine, da se ne bi slučajno "pobila". Kasneje se je situacija obrnila in je Petra postala Željkova šefica, kar slednjemu menda ni bilo povsem po godu, zato je ponovno prihajalo do trenj. A kot pravijo, slab začetek, dober konec in to za naša radijca velja kot pribito, saj imata oba obilo smisla za humor, kar njuni vezi doda tisto začimbico, po kateri vsi hrepenimo, in to je, sreča v ljubezni.
Željudin Magazin Dekle našega komika tako zabavno oznanila nosečnost

Če sodimo po starših, bo njun dojenček na svet zagotovo prišel z nasmehom do ušes!


 

Komentarjev 1
  • Jorja_Preece 11:15 23.september 2018.

    Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na spletu.... Moj prijatelj že več mesecev povprečno 36k in dela 28 ur na teden.... Ne morem verjeti, kako enostavno je ...prikaži več bilo, ko sem ga poskusil. To je tisto, kar počnem.... Kliknite na too, pojdite na tehnični jeziček za več podrobnosti ...... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice