Magazin > Odnosi in prosti čas
2308 ogledov

Odgovor na ti dve vprašanji razkriva, ali je čas, da se razideta

prepir, ljubezen
Vsak sanja o zvezi, ki bi trajala večno, na žalost pa je treba mnogokrat resnici pogledati v oči in zvezo končati. Bi bilo za vas bolje, da s partnerjem kreneta po različnih poteh? Odgovor na ti dve vprašanji razkriva, ali je čas, da se razideta.

1. Bi se zveze oklepali, če ne bila že toliko časa skupaj?
Mnogo parov v zvezi vztraja iz navade, strahu, da bolj primernega partnerja od zdajšnjega ne bodo našli, ali pa zato, ker so v odnos veliko vložili. Pari se oklepajo misli: "Toliko sva skupaj prestala, da tega ne moreva tako enostavno zavreči." Bojijo se, da bi si morali, priznati, da so se borili in toliko pretrpeli za napačno stvar. Vprašajte se, ali bi se za odnos še borili, če bi bili s partnerjem v zvezi le nekaj tednov. Če je vaš odgovor ne, potem se čim prej razidita.

2. Če bi bili jutri samski, bi šli na zmenek z vašim partnerjem?
To vprašanje razkriva tudi, ali partnerja nočete zapustiti, ker se bojite, da bi ga prizadeli. Bi vas, če bi bili spet samski, še vedno privlačil in bi si lahko predstavljali, da bi z njim spet začeli razmerje? Če je odgovor da, se za zvezo borite.  Če se odgovor glasi ne, pa je jasno, da je med vama ogenj ugasnil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice