Tako čudežno moč ima poljub na čelo

Foto: Profimedia
Poljub na čelo ima veliko večjo moč, kot ste mislili.
Oglej si celoten članek

Partnerja, otroke, starše ali prijatelje bi morali na čelo poljubiti bolj pogosto, saj poljub na področju "tretjega očesa" deluje blagodejno na dušo in stimulira pinealno žlezo. Tretje oko se nahaja med obrvmi in korenom nosa in je predel telesa, ki vpliva na našo intuicijo, duhovno življenje, moč predvidevanja in telepatijo. Povezujejo ga s pinealno žlezo, ki naj bi bila središče duše. Poljub na čelo je zato poljub na vašo dušo. 

Nespečnost Kako pregnati mračne misli pred spanjem

Pinealna žleza se nahaja za očesnimi jamicami in je velika le za zrno graha. Odgovorna je za izločanje melatonina, hormona, ki regulira stanje budnosti. Ko pade mrak, ga telo proizvede več in zato bolje spimo. Poljub na čelo torej stimulira tudi to žlezo, saj tako lažje in slajše zaspimo. Pred spanjem zato poljubček na lica ali usta zamenjajte za poljub na čelo. 

ženske, pozor! To se zgodi, če se dolgo časa ne predate strastem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.