Tako čustveno sta Harry in Meg počastila svoje zaposlene

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tekle so solze ...
Oglej si celoten članek

Meghan Markle in princ Harry sta za svoje nekdanje zaposlene na njunem posestvu Frogmore Cottage priredila poslovilno kosilo, ki se je končalo s solzami. Ta teden je par opravil tudi še zadnjo kraljevo dolžnost, preden dodončno postaneta finančno neodvisna.

Par je presenetil svojih 15 nekdanjih uslužbencev in jim v londonskem hotelu The Goring Hotel priredil slavnostno kosilo. Kraljevi viri pravijo, da to ni prvič, da sta jih presenetila, že v preteklosti sta jim namreč prirejala majhne zabave s pico ali najela tovornjak s sladoledom. Za zadnji skupni teden pa sta jim želela organizirati nekaj zares posebnega. Na slavnostnem kosilu sta se jim zahvalila in jima nazdravila, nekateri zaposleni pa so od ganjenosti celo jokali. 

"Tako veliko so skupaj prestali in njuni uslužbenci so dali vse od sebe, da je bila njuna zadnja uradna dolžnost izpeljana brezhibno. Meghan in Harry sta jima resnično želela izkazati hvaležnost, saj vesta, kako trdo so vsi delali za njiju," je povedal vir. The Goring Hotel je med kraljevimi člani priljubljen kraj za posebne dogodke, tam jih pogosto organizira tudi kraljica, Kate pa je pri njih preživela svojo predporočno noč. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.