Tako dolgo je že na sceni, a tega o Tinkari Kovač še nismo vedeli!

Foto: facebook
Foto: facebook
Uau, kakšna pustolovka!
Oglej si celoten članek

Glasbenica, flavtistka in pesnica Tinkara Kovač je stalnica naše glasbene scene že več kot 26 let. Leta 2014 nas je zastopala na Evroviziji, lansko leto pa je skupaj z Aniko Horvat slavila na melodijah morja in sonca, kjer je zmagala tudi leta 2019.

Sinoči pa je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak na Planet TV očarala še s svojimi kulinaričnimi spretnostmi. S svežimi sestavinami in primorsko kulinariko je očarala svoje slavne goste. Pripravila je ribjo juho, hobotnico iz pečice in solato iz gozdnih sadežev. A morja ne obožuje le na krožniku, pač pa je v oddaji razkrila, da je tudi čisto prava pustolovska popotnica, obiskala je tudi že bolj eksotične kraje, kot sta indonezijski otok Bali in Avstralija. 

Foto: Planet TV Tinkara Kovač

V oddaji je še razkrila, da je pred leti opravila začetni in nadaljevalni potapljaški tečaj. Vrhunec pa je bil, ko je v živo videla hobotnico. Tinkara je iz Kopra, čeprav živi na Krasu, in je tesno povezana z morjem, ribe pa najraje kupuje kar od lokalnih ribičev, kot je to naredila tudi za tokratno zvezdniško večerjo.

Foto: Planet TV Tinkara Kovač

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:41 8. Junij 2023.

    Bali in avstralija sta pa res eksoticni ja 😂😂

  • 09:18 8. Junij 2023.

    Mizerija od članka!

  • 06:38 8. Junij 2023.

    Kdaj pa so ponovitve oddaj. Za nas ki nismo gledali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.