Tako drago bo v Gostilni pri šefu

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Danes vrata odpira Gostilna pri šefu. Izbirate lahko med temi jedmi.
Oglej si celoten članek

"Čaka vas nostalgija z izbranim okusom,“ piše na spletni strani Gostilne pri šefu. Kot je Bine Volčič napovedal v šovu, bodo rdeča nit letošnje sezone tradicionalne jedi v novi preobleki. Takšne naj bi bile cene:

Predjedi:

*Šolska juha je juha iz cvetače, pene iz sira jamarja, kraškega pršuta, poširanega jajca in drobnjakovega olja. Cena šolske juhe je 6€.
*Gurmanske lovke so na žaru popečene lovke hobotnice, kvinoja, kruhovi krutoni, balzamični kaviar, zelenjavna majoneza s krompirjem, mešana listnata solata in vinaigrette. Cena Gurmanskih lovk je 6.5€.
*Jesih flajš je kuhan goveji jezik, morske alge, beljakova krema, rumenjakova krema, okisan rdeča čebula in pečen pariniran češnjev paradižnik. Cena jesih flajša je 6€.
*Zendvič je sestavljen iz listnatega testa, paradižnikovega confita, feta sira, bazilike, gorčičnega preliva, mešane listnate solate, rožmarinove majoneze ter majoneze iz dimljenega rdečega popra. Cena zendviča je 6.5€.

Glavne jedi:
*Kraljeva krača je sestavljena pečena odojkova krača s šampinjoni, čompa s kajmakom, pečena solata (jed je brez glutena). Cena kraljeve krače je 16€.
*Fiš rola je brancin zavit v tramezzin, podlaga je iz paradižnika in melancanov, olivna tapenada in sveža zelišča. Cena fiš role je 14€.

Šefov meni:

*Divji tartar – Cena divjega tartara je 13.5€. (je za 2 osebi)
*Šefov kotel – Cena šefovega kotla je 14€.
*Supergajbica (jed je brez glutena) – Cena supergajbice je 12€.
*Šefov šmorn – Cena šefovega šmorna je 6.5€.

Sladice:
*Kokosova rižota je sestavljena iz tapiokinih kroglic, sorbeta iz kivija in pasionke ter bananina meringa (jed je brez glutena in laktoze). Cena kokosove rižote je 6€.
*Gospa hruška je hruška kuhana v rdečem vinu, lešnikova panna cotta, sorbet temne čokolade ter kakavove drobtine (jed je brez glutena). Cena gospe hruške je 6€.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:29 26. September 2014.

    To si lahko privoščijo samo požeruhi iz parlamenta,<br />itak žrejo na naš račun.

  • 14:29 26. September 2014.

    To si lahko privoščijo samo požeruhi iz parlamenta,<br />itak žrejo na naš račun.

  • 14:29 26. September 2014.

    a na teveliziji bom pa za džabe?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.