Magazin > Odnosi in prosti čas
78 ogledov

Tako drago bo v Gostilni pri šefu

kotel voyo.si
Danes vrata odpira Gostilna pri šefu. Izbirate lahko med temi jedmi.

"Čaka vas nostalgija z izbranim okusom,“ piše na spletni strani Gostilne pri šefu. Kot je Bine Volčič napovedal v šovu, bodo rdeča nit letošnje sezone tradicionalne jedi v novi preobleki. Takšne naj bi bile cene:

Predjedi:

*Šolska juha je juha iz cvetače, pene iz sira jamarja, kraškega pršuta, poširanega jajca in drobnjakovega olja. Cena šolske juhe je 6€.
*Gurmanske lovke so na žaru popečene lovke hobotnice, kvinoja, kruhovi krutoni, balzamični kaviar, zelenjavna majoneza s krompirjem, mešana listnata solata in vinaigrette. Cena Gurmanskih lovk je 6.5€.
*Jesih flajš je kuhan goveji jezik, morske alge, beljakova krema, rumenjakova krema, okisan rdeča čebula in pečen pariniran češnjev paradižnik. Cena jesih flajša je 6€.
*Zendvič je sestavljen iz listnatega testa, paradižnikovega confita, feta sira, bazilike, gorčičnega preliva, mešane listnate solate, rožmarinove majoneze ter majoneze iz dimljenega rdečega popra. Cena zendviča je 6.5€.

Glavne jedi:
*Kraljeva krača je sestavljena pečena odojkova krača s šampinjoni, čompa s kajmakom, pečena solata (jed je brez glutena). Cena kraljeve krače je 16€.
*Fiš rola je brancin zavit v tramezzin, podlaga je iz paradižnika in melancanov, olivna tapenada in sveža zelišča. Cena fiš role je 14€.

Šefov meni:

*Divji tartar – Cena divjega tartara je 13.5€. (je za 2 osebi)
*Šefov kotel – Cena šefovega kotla je 14€.
*Supergajbica (jed je brez glutena) – Cena supergajbice je 12€.
*Šefov šmorn – Cena šefovega šmorna je 6.5€.

Sladice:
*Kokosova rižota je sestavljena iz tapiokinih kroglic, sorbeta iz kivija in pasionke ter bananina meringa (jed je brez glutena in laktoze). Cena kokosove rižote je 6€.
*Gospa hruška je hruška kuhana v rdečem vinu, lešnikova panna cotta, sorbet temne čokolade ter kakavove drobtine (jed je brez glutena). Cena gospe hruške je 6€.

Komentarjev 5