Tako ganljiva zgodba stoji za Maryjino tetovažo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kako lepo, kajne?
Oglej si celoten članek

Mary Ševo je zagotovo ena vidnejših tekmovalk šova Sanjski moški. Nekateri lepotico obožujejo, spet drugim se zdi malce hladna. A kdor Mary pozna, ve, da je do svojih ljubljenih zelo čustvena in topla oseba. Največ ji pomeni njena družina, sploh obe starejši sestri.

"Res je, imam dve sestri, ena je pet let starejša in dela kot frizerka, druga pa je deset let starejša in dela v proizvodnji, v pisarni. Zelo se podpiramo in si pomagamo v težkih trenutkih. Zato imam na zapestju tudi tetovažo pentlje, v podporo najstarejši sestri, ki je prebolela raka na dojki," pravi Mary, ki ji sestri nista le prijateljici, temveč tudi vzornici: "Ena sestra ima hčerko, najstarejša pa sina in dve hčerki. S soprogom sta par že več kot petnajst let in njihova petčlanska družina ter njuno partnerstvo mi je res vzor."

Mary pa ni ponosna le na svoji sestri, temveč tudi na svojega nečaka in nečakinje, ki so prav vsi po vrsti športniki. Nečak se ukvarja z nogometom, dve nečakinji s košarko, ena pa z atletiko. Za prijavo v šov sanjski moški pa jo je spodbudila prav družina. "Jaz nisem bila takoj za, mislila sem si, da naj se raje prijavijo mlajše punce, a so me sestre in zet vzpodbudili, da nimam kaj izgubiti in da se mi morda odprejo še kakšna nova vrata," še doda Mary. 

Foto: Instagram Mary Ševo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.