Tako ganljivo je Ana Ivanović čestitala svojemu možu

Foto: Splash
Foto: Splash
Bastian Schweinsteiger je včeraj praznoval 33. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Nekdanja teniška igralka Ana Ivanović in nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger sta zaljubljena do ušes in svojo zakonsko srečo zelo rada delita s svojimi oboževalci. Nazadnje se je to zgodilo včeraj, ko je Basti praznoval svoj 33. rojstni dan. "Vse najboljše, moja ljubezen. Naj bo vsak tvoj dan poln sreče in smeha. Ljubim te,“ je Ana zapisala na Instagramu, kjer je objavila tudi fotografijo z možem.

Golobčka sta 12. julija praznovala prvo obletnico poroke. "Sem največji srečnež na svetu, saj si ti ob meni. Čestitke ob prvi obletnici,“ je pretekli mesec na družabnem omrežju zapisal Bastian, ki se je moral pred kratkim preseliti v Ameriko. Od marca je namreč član moštva Chicago  Fire.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.