Tako grde obleke Kate še ni nosila!

Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton Foto: Profimedia Kate Middleton
Kate presenetila z nenavadno izbiro obleke.
Oglej si celoten članek

36-letna vojvodinja Cambriška je na državnem banketu v Buckinghamski palači, na katerem so gostili nizozemske monarhe, presenetila z izbiro obleke. Izbrala je obleko znamke Alexander McQueen, za katero oboževalci kraljeve družine pravijo, da je videti kot maturantska ali poročna obleka iz osemdesetih. Šaljivci so celo pripomnili, da se je Kate morda na željo hčerke Charlotte oblekla v Elzo iz priljubljenega risanega filma Ledeno kraljestvo. 

Magazin Toliko imata na računu Kate in Meghan

Vojvodinja je videz zaokrožila s kultno diamantno tiaro, ki je bila v lasti princese Diane in ki jo je nosila že leta 2015 ter 2017. Za dodatno dramatičnost si je nadela tudi Dianine biserne uhane, kraljica pa ji je posodila poročno ogrlico kraljice Aleksandre, ki je bila najljubši kos nakita kraljice matere, a ga v javnosti, odkar ga je monarhija podedovala, še niso videli. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.