Tako grdo je družina ravnala s Khloe Kardashian

Khloe je sedaj dovolj!
Oglej si celoten članek

Khloe Kardashian ne želi več nastopati v resničnostnem šovu Keeping up with the Kardashians. Razlog za njeno odločitev, naj bi bilo obnašanje njene družine. Kot je razkrila v svojem šovu Revenge Body, so jo nekateri družinski člani, ki jih je bolj kot za njeno zdravje skrbelo za denar, poskušali na zelo grd način motivirati k hujšanju. Rekli naj bi ji: "Khloe, moraš izgubiti kilograme, ker res škodiš blagovni znamki.“

"Khloe do nekaterih družinskih članov še vedno goji zamere, zaradi načina, na katerega so z njo ravnali, ko je bila debelejša. Trenutno z nikomer ni v rednih stikov, kar je njena družina sprejela,“ je povedal vir. 33-letnica, ki pričakuje svojega prvega otroka, sedaj živi v Clevelandu. "Ne želi nazaj v Los Angeles. Sita je nenehnih prepirov s sestrami in mamo,“ je še dodal vir.

Spori med Khloe in Kris Jenner so bili že v preteklosti ena od bolj perečih tem v resničnostnem šovu, tudi zato Khloe noče biti več del tega cirkusa, ko se bo otrok rodil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.