Tako grdo je kralj Karel odslovil mamino zaupnico ...

Foto: Profimedia Angela Kelly Foto: Profimedia Angela Kelly Foto: Profimedia Angela Kelly Foto: Profimedia Angela Kelly Foto: Profimedia Angela Kelly
Morala se je preseliti.
Oglej si celoten članek

Nekdanjo desno roko kraljice Elizabete II., Angelo Kelly, je kralj Karel III. popolnoma "odrezal" in jo nagnal iz njenega doma, ki stoji v senci gradu Windsor, piše MailOnline.

Poleg tega je dvor Kelly, kraljičini zaupnici in garderoberki, ki je za monarhinjo delala več kot 20 let, ukinil mobilni telefon. "Prestara sem, da bi me skrbelo za to, komu sem všeč in komu ne. Čakajo me pomembnejše stvari. Če me imaš rad - imam tudi jaz tebe. Če me podpiraš, te bom podpirala tudi jaz. Če me sovražiš - ni mi mar," je pred kratkim zapisala na svojih družbenih omrežjih in dala vedeti, da ji dvor ne more priti do živega. 

Kelly je bila odgovorna za prenovo kraljičine garderobe, ki jo je napolnila z oblekami v privlačnih barvah in z ujemajočimi se klobuki. Ko se je zdravje njenega veličanstva poslabšalo, je gospa Kelly postala njena osebna pomočnica. Monarhinja in Angela sta si bili zelo blizu. "Lahko bi bili sestri," je nekoč o svoji zaupnici povedala kraljica, ki je umrla 8. septembra lani. 

Kralj se je po materini smrti takoj lotil čistke.

Kelly pa je po pisanju medija storila veliko napako. Sprla se je s princem Harryjem, in sicer zaradi tiare, ki jo je Meghan nosila na poroki. "Angela je povzročala težave. Nisem si je želel kot sovražnice," je Harry o incidentu razkril v svoji knjigi. 

Angela je s kraljičinim dovoljenjem o svojem delu zanjo izdala dve knjigi. Karel naj bi bil jezen, ker je Angela razkrila mnogo intimnih skrivnosti, tudi ozadje pogreba princa Philipa

Slaba novica za dvor, na katerem se zdaj verjetno mnogim tresejo hlače, je, da bo Angela izdala še tretjo knjigo, v kateri bo verjetno razkrila še kakšno skrivnost več kot v prejšnjih. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:36 25. Maj 2023.

    Kolikokrat je treba povedat, da nas ta nemška družina NE BRIGA!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.