Tako grdo je Lufthansa ravnala z Luko Dončićem

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Luka Dončić se je na Twitterju pritožil.
Oglej si celoten članek

"Tako slabo z mano ni ravnala še nobena letalska družba. Zase in za svojo družino sem rezerviral vozovnice za poslovni razred, a jih Lufthansa ni upoštevala. Premestili so nas v ekonomski razred, ne vem, zakaj, in nam vrnili le 20 odstotkov denarja. Hvala,“ je zapisal Luka, ki je bil razglašen za najboljšega novica leta v ligi NBA.

Pod njegovo objavo se je usulo komentarjev. "Če ne spoštuješ Luke in njegove družine, ne spoštuješ Dallasa in Slovenije. Napaka, velika napaka,“ je nekdo zapisal pod zapisom.

Oglasil pa se je tudi predstavnik Lufthanse: "Pozdravljen, Luka. Žal mi je, ste imeli slabo izkušnjo. Pošljite nam prosim kodo svoje rezervacije."

Več o Lukinem uspehu lahko preberete TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 18:11 26. Junij 2019.

    Če bi na volitvah kandidiral Luka Dončič , bi ga Slovenceljni izvolili za predsednika ali pa bi njegova stranka zmagala …

  • 16:06 26. Junij 2019.

    Pa še nekaj Žurnal! Ali se vam zdi normalno, da na prvi strani objavite 6 / beri: šest) objav o …

  • 15:59 26. Junij 2019.

    Lukec je še premlad, da bi se postavljal s tem "kdo je". Naj se navadi, da je človek kot vsak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.