Tako hoče Demi Moore uloviti Brada Pitta

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Demi Moore je Pitta zvlekla v ta mistični nauk, saj misli, da ju bo to še zbližalo.
Oglej si celoten članek

Osamljeni, žalostni in obupani Brad Pitt je tolažbo poiskal pri dolgoletni prijateljici Demi Moore, ki ga je prepričala, da uteho najde v Kabali. Kabala je z mistiko prežeta ezoterična smer oziroma z okultno razlago prežet judovski filozofski in verski nauk, po katerem je iz desetih božanskih bitij nastal svet. 

Po tem, ko se je Brad umaknil od svoje družine, ki jo ima z igralko Angelino Jolie, je za pomoč prosil Demi. Menda je iskal nekaj, kar bi ga duhovno dvignilo in Moorova je predlagala Kabalo. Priljubljenost kabale je v Hollywood sicer pripeljala Madonna

Demi je organizirala intimne seanse joge, da bi mu pomagala ostati trezen. Igralca sta prijatelja sicer že desetletja, a tako močno še nista bila povezana. Demi ima na Brada velik vpliv, on pa je z njeno pomočjo postal veliko mirnejši in poln energije, je zaupal vir. Pitt je postal zelo strasten glede znanja, ki mu ga predaja Demi, ki naj bi bila že leta zagledana vanj. Menda se ga ne bi branila in sedaj končno le ima priložnost.

Foto: Profimedia Brad Pitt

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.