Tako hudomušno se je kralj Karel odzval na vprašanje o Harryju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najprej je vprašanje preslišal, nato pa ...
Oglej si celoten članek

Kralj Karel se je pred univerzo University of East London rokoval s svojimi podaniki, a se tudi tam ni mogel izogniti vprašanju o svojem pobeglem sinu Harryju, ki dvoru s svojimi razkritji povzroča sive lase.

Najprej je z ženo v pogovoru z Oprah povedal, da nikogar ni skrbelo za Meghanino duševno zdravje, in namignil, da je vsaj en od članov kraljeve družine rasist, nato sta s soprogo za Netflix posnela dokumentarno serijo, na koncu pa je Harry izdal še svojo biografijo, v kateri je udaril po Williamu in Kate.

Spor v družini Britance seveda zanima, sploh sedaj, ko se približuje Karlovo kronanje. Tako ga je eden od čakajočih vprašal: "Lahko pripeljete Harryja nazaj?" Charles vprašanja ni dobro slišal. "Koga?" je vprašal. "Harryja. Vašega sina," je še enkrat vprašal moški, nakar se je Charles obrnil na stran, se nasmejal in rekel: "Oh, my dear ... (Ojej, op. avt.)"

Kakor koli že, zakonca Sussex menda prideta na kronanje, ne bosta pa smela na kraljevi balkon. Tisti je rezerviran le za vidnejše člane monarhije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:39 11. Februar 2023.

    Zakaj pa sploh bereš, če ti dol visi?

  • 14:18 11. Februar 2023.

    Korl in ostali mi dol mahajo . . .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.