Magazin > VIP
12927 ogledov

Tako hudomušno se je kralj Karel odzval na vprašanje o Harryju

princ charles, kralj karel iii. Profimedia
Najprej je vprašanje preslišal, nato pa ...

Kralj Karel se je pred univerzo University of East London rokoval s svojimi podaniki, a se tudi tam ni mogel izogniti vprašanju o svojem pobeglem sinu Harryju, ki dvoru s svojimi razkritji povzroča sive lase.

Najprej je z ženo v pogovoru z Oprah povedal, da nikogar ni skrbelo za Meghanino duševno zdravje, in namignil, da je vsaj en od članov kraljeve družine rasist, nato sta s soprogo za Netflix posnela dokumentarno serijo, na koncu pa je Harry izdal še svojo biografijo, v kateri je udaril po Williamu in Kate.

Spor v družini Britance seveda zanima, sploh sedaj, ko se približuje Karlovo kronanje. Tako ga je eden od čakajočih vprašal: "Lahko pripeljete Harryja nazaj?" Charles vprašanja ni dobro slišal. "Koga?" je vprašal. "Harryja. Vašega sina," je še enkrat vprašal moški, nakar se je Charles obrnil na stran, se nasmejal in rekel: "Oh, my dear ... (Ojej, op. avt.)"

Kakor koli že, zakonca Sussex menda prideta na kronanje, ne bosta pa smela na kraljevi balkon. Tisti je rezerviran le za vidnejše člane monarhije. 

Komentarjev 2
  • leonardo 16:39 11.februar 2023.

    Zakaj pa sploh bereš, če ti dol visi?

  • malarin 14:18 11.februar 2023.

    Korl in ostali mi dol mahajo . . .