Angelca Likovič razložila svojo šokantno izjavo

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Kakšno je vaše mnenje - je šla predaleč?
Oglej si celoten članek

Nekdanja kandidatka za predsednico države, nekdanja ravnateljica in komentatorka resničnostnih šovov, Angelca Likovič, je na Facebooku zapisala: “Dobila je to, kar si je zaslužila.”

S tem zapisom je komentirala napad na sodnico Danielo Ružič, ki naj bi jo po zadnjih izsledkih pretepel njen partner. Preiskava še poteka.

Ogorčenje na zapis Likovičeve je bilo veliko. Oglasila se je tudi voditeljica Jelena Aščić, ki je na Twitterju zapisala: "Dežurni dušebrižniki: Ob napadu medvedke na ženico: Postreliti zveri! Človek na prvem mestu. Ob brutalnem napadu moškega na žensko: Dobila je, kar je iskala!”

Likovičeva je za Slovenske novice razložila, zakaj tako misli. "V partnerskih in zakonskih odnosih je glavna vrednota zvestoba in zaupanje. Če želijo skakati čez plot, pa naj se prej dogovorijo, da ne bo prišlo do nezaželenih posledic. Ljudje mnogo premalo razmišljajo o posledicah skakanja čez plot. Če je bila v tem primeru vzrok tej tragediji sodnica, se vprašam, zakaj bo najverjetneje kaznovan samo storilec," jim je odgovorila in poudarila, da sicer zavrača vsako obliko nasilja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 38

  • 14:07 3. Julij 2019.

    Ji možgani ne delujejo več pravilno. Potrebno resetiranje ki, če ni oprema že preveč zastarela.

  • 20:24 27. Junij 2019.

    Ni skakala čez plot, ampak je jasno povedala,da odhaja od njega. Anželina, to je razlika. Zvestoba ,oh, o tem govori. …

  • 18:20 27. Junij 2019.

    Ali ni bila ona učiteljica Janeza Janše?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.