Tako je Bella pogledala, ko je na pisti zagledala svojega bivšega

Foto: Profimedia Bella Hadid, The Weeknd Foto: Profimedia Bella Hadid, The Weeknd Foto: Profimedia Bella Hadid, The Weeknd Foto: Profimedia Bella Hadid, The Weeknd Foto: Profimedia Bella Hadid, The Weeknd
Bella Hadid in pevec The Weeknd sta bila 18 mesecev par.
Oglej si celoten članek

Med modno revijo Victoria's Secret je prišlo do snidenja prav posebne vrste. Manekenka Bella Hadid je na modni pisti namreč srečala svojega nekdanjega fanta, pevca The Weeknd, s katerim se je razšla pred kratkim.

Videti je bilo, kot bi bila lepotica presenečena, ko ga je zagledala, a temu ni bilo tako. Še pred šovom je povedala, da je prepričana, da bo glasbenik na odru blestel in da se veseli, da bo na pisti, ko bo "njen prijatelj" pel.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.