Tako je danes videti voditeljica Dea, ki je bila v nesreči ob roko

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Njena prva objavljena fotografija po hudi prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Priljubljena srbska voditeljica Dea Đurđević, ki je v začetku februarja v prometni nesreči izgubila roko, a so ji jo zdravniki uspešno prišili nazaj, lepo okreva in se menda že kmalu vrača na delo. Dea je v torek objavila prvo fotografijo po nesreči, na kateri je njena roka v mavcu in opornici, skupaj pa jo drži tudi ogromni vijak. Na fotografiji je voditeljica nasmejana v družbi svojega šefa, lastnika televizijske hiše Pink, Željka Mitrovića. Ob fotografiji je pripisala: "Najmočnejši smo!"

Dea izjav za medije sicer ne daje, se je pa že javno zahvalila medicinskemu osebju, za katere pravi, da so ji s svojim profesionalnim in prijateljskim pristopom olajšali najtežje dneve. Kot pogumno in optimistično, pa je Deo opisal njen zdravnik.

Naj spomnimo, da je voditeljica prometno nesrečo doživela 7. februarja, ko je v jutranji prometni konici v Beogradu doživela manjšo prometno nesrečo. Ko je pri tem izstopila iz avtomobila, jo je zbil avtobus in ji odtrgal roko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.