Magazin > VIP
2967 ogledov

Tako je danes videti voditeljica Dea, ki je bila v nesreči ob roko

nesreča Hrvaška Pixsell
Njena prva objavljena fotografija po hudi prometni nesreči.

Priljubljena srbska voditeljica Dea Đurđević, ki je v začetku februarja v prometni nesreči izgubila roko, a so ji jo zdravniki uspešno prišili nazaj, lepo okreva in se menda že kmalu vrača na delo. Dea je v torek objavila prvo fotografijo po nesreči, na kateri je njena roka v mavcu in opornici, skupaj pa jo drži tudi ogromni vijak. Na fotografiji je voditeljica nasmejana v družbi svojega šefa, lastnika televizijske hiše Pink, Željka Mitrovića. Ob fotografiji je pripisala: "Najmočnejši smo!"

Dea izjav za medije sicer ne daje, se je pa že javno zahvalila medicinskemu osebju, za katere pravi, da so ji s svojim profesionalnim in prijateljskim pristopom olajšali najtežje dneve. Kot pogumno in optimistično, pa je Deo opisal njen zdravnik.

Naj spomnimo, da je voditeljica prometno nesrečo doživela 7. februarja, ko je v jutranji prometni konici v Beogradu doživela manjšo prometno nesrečo. Ko je pri tem izstopila iz avtomobila, jo je zbil avtobus in ji odtrgal roko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najjači smo! 💪😊😎

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.