Tako je Mirela izpovedala ljubezen Miliju

Foto: YouTube/Happy TV
Foto: YouTube/Happy TV
Z objavo dokazala, da ga resnično ljubi.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović se je v srbskem šovu Parovi zaljubila v devet let mlajšega Milutina Radosavljevića, s katerim sta v šovu imela precej razburkano razmerje.

"Lahko rečem samo, da je to prava ljubezen, to je močnejše od ljubezni. Verjamem v naju. Osvojil me je s svojo iskrenostjo, mislim, da je najbolj iskren moški v vili, boril se je zame in mislim, da me nihče v življenju še ni imel tako rad, kot me ima on,“ je povedala Mirela novinarju srbskega portala Telegraf.

Spregovorila je tudi o noči, ko naj bi se zgodilo domnevno posilstvo: "Ni prišlo do prave penetracije, ker Mili tega ni izkoristil. Prvič sva seksala na poročno noč.“ Dodala je, da že od začetka čutila kemijo z Milijem: "Veliko jih tega ne razume, ker so mi tudi rekli, da on ni moj tip moškega – kar se fizičnega izgleda tiče. Realno tudi ni, priznam, ampak on me je osvojil s svojo karizmo." Povedala je, da se za nekaj časa vrača v Slovenijo: "Moram videti svoje otroke. Vrnila pa se bom tudi v Beograd, da se z Milijem dogovoriva, kje bova živela in kako naprej. Mislim, da bi lahko združila ljubezen in posel – oba ljubiva modo."

Na svoj facebook je dan po finalu šova objavila kolaž fotografij, na katerem pa sta večinoma ona in Mili, dopisala pa je: "Preživeli smo peto sezono Parova. Kdor razume, bo dojel.“

V kolaž je vključila fotografije s poroke, fotografije zabav, tiste s finalne oddaje, kjer je Miliju stekla v objem in celo fotografijo njunega spora na terasi beograjske vile.

Spremenila pa si je tudi status iz 'zaročena' na 'poročena'.  

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Pa kdo pri hudiču vas plačuje,da to kurbo toliko vlačite po cajtengah?

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Ker so članki zgoraj omenjene tako pogosti, vas glede na naslov: Mirela izpovedala ljubezen Miliju, vprašam?<br />Ali z zgornjimi ali …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    A ste resni, pojdite še enkrat na njen FB.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.