Tako je po težkem obdobju danes videti Inja Zalta

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nasmejana kot že dolgo ne.
Oglej si celoten članek

Injo Zalta je Slovenija spoznala v seriji Usodno vino, v kateri je igrala Nino Dolinar. Lepotica se je po koncu snemanja posvetila manekenski karieri in se preselila v Kalifornijo. Krasila je naslovnico ameriške revije 7Hues, s svojim stasom je osvajala tudi v videospotu svetovno uspešne romunske pevke Inne, No help. Veliko se je pisalo o njenem podjetniškem podvigu – s takratnim fantom Nacetom sta na Kickstarterju zbirala denar za masažni pripomoček OTO. Na koncu sta dobila več kot 37 tisoč evrov.

V začetku leta 2020 pa se je tudi ona znašla v hudi stiski. Takrat je svoje spletne prijatelje prosila: "Živijo, moji lepi ljudje. Jaz upam, da ste vsi zdravi in da čim manj hodite ven. Da se smejite in se imate dobro, da počnete kaj koristnega zase. Jaz sem trenutno v Los Angelesu in grem čez malo čudno obdobje. Ne vem, kaj naj naredim in sem se odločila, da vas prosim za pomoč. Trenutno nimam službe, ne morem domov, nimam nikjer za biti. To obdobje bo zame zelo težko, če ne bom dobila pomoči od ljudi. In zato vas prosim, če ima kdorkoli evro, dolar, za eno kavico, če lahko nakaže denar na račun, ki sem ga ustvarila. Vsem bi bila neskončno, neskončno, neskončno hvaležna.“ Pod njeno objavo se je takrat oglasilo ogromno ljudi, ki so lepotici izrekli podporo, veliko pa je bilo tudi takšnih, ki so na ta poziv gledali kritično.

Inja je danes v Sloveniji, po novem letu so jo fotografi ujeli na eni izmed gledaliških premier, bila je nasmejana in videti je, da je težko obdobje pustila za sabo. 

Foto: Mediaspeed Inja Zalta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 09:36 26. Januar 2023.

    A je že našla novega sponzorja?

  • 11:43 20. Januar 2023.

    Očitno niste vsi prebrali pravil komentarjev. Žaljivo!

  • 09:55 20. Januar 2023.

    Godna za terapijo....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.