Magazin > VIP
76579 ogledov

Tako je po težkem obdobju danes videti Inja Zalta

inja zalta Instagram
Nasmejana kot že dolgo ne.

Injo Zalta je Slovenija spoznala v seriji Usodno vino, v kateri je igrala Nino Dolinar. Lepotica se je po koncu snemanja posvetila manekenski karieri in se preselila v Kalifornijo. Krasila je naslovnico ameriške revije 7Hues, s svojim stasom je osvajala tudi v videospotu svetovno uspešne romunske pevke Inne, No help. Veliko se je pisalo o njenem podjetniškem podvigu – s takratnim fantom Nacetom sta na Kickstarterju zbirala denar za masažni pripomoček OTO. Na koncu sta dobila več kot 37 tisoč evrov.

V začetku leta 2020 pa se je tudi ona znašla v hudi stiski. Takrat je svoje spletne prijatelje prosila: "Živijo, moji lepi ljudje. Jaz upam, da ste vsi zdravi in da čim manj hodite ven. Da se smejite in se imate dobro, da počnete kaj koristnega zase. Jaz sem trenutno v Los Angelesu in grem čez malo čudno obdobje. Ne vem, kaj naj naredim in sem se odločila, da vas prosim za pomoč. Trenutno nimam službe, ne morem domov, nimam nikjer za biti. To obdobje bo zame zelo težko, če ne bom dobila pomoči od ljudi. In zato vas prosim, če ima kdorkoli evro, dolar, za eno kavico, če lahko nakaže denar na račun, ki sem ga ustvarila. Vsem bi bila neskončno, neskončno, neskončno hvaležna.“ Pod njeno objavo se je takrat oglasilo ogromno ljudi, ki so lepotici izrekli podporo, veliko pa je bilo tudi takšnih, ki so na ta poziv gledali kritično.

Inja je danes v Sloveniji, po novem letu so jo fotografi ujeli na eni izmed gledaliških premier, bila je nasmejana in videti je, da je težko obdobje pustila za sabo. 

Inja Zalta | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

 
Komentarjev 12
  • Majazmaja 09:36 26.januar 2023.

    A je že našla novega sponzorja?

  • Herkules 12:29 20.januar 2023.

    A lajdra zopet rabi keš? Verjetno so se zaradi inflacije podražile razne substance!

  • Izvidnik 11:43 20.januar 2023.

    Očitno niste vsi prebrali pravil komentarjev. Žaljivo!