Magazin > VIP
30266 ogledov

Inja Zalta spet presenetila

inja zalta Instagram
Tokrat je poskrbela za spremembo …

Lepotica Inja Zalta ponovno zbuja pozornost, tokrat s spremembo pričeske. Od svojih dolgih las se je poslovila in si privoščila osvežujočo spremembo, ki jo je razkrila na Instagramu. Njena pričeska je sedaj veliko krajša, krasi pa jo tudi fru fru. Vam je sprememba všeč?

Inja zalta | Avtor: Instagram Instagram

Igralka iz serije Usodno vino, ki je pred leti odšla v ZDA, kjer se je ukvarjala z modelingom, je na svojem Facebook profilu konec marca objavila odmeven video, v katerem je svoje sledilce prosila, da ji pomagajo pri vrnitvi v Slovenijo. Prošnja je takrat dvignila veliko prahu, številni so ji pomagali in igralka se je uspešno vrnila v domovino, nekateri pa so se nad njeno prošnjo močno zgražali. "Nisem spletna vplivnica in s tem ne služim denarja. Sem umetnica in dela ni veliko, sedaj pa ga bo nekaj časa še manj. Vem, da je noro. Verjemite mi, tega iz dolgočasja ne bi počela. Vem, da ima trenutno težave veliko umetnikov in tudi oni potrebujejo pomoč." Naša igralka je še dodala, da je zaslužila denar, ga investirala, izgubila, spet zaslužila … "To je življenje," je takrat razložila Inja.

Zalto je Slovenija spoznala v seriji Usodno vino, v kateri je igrala Nino Dolinar. Lepotica se je po koncu snemanja posvetila manekenski karieri in se preselila v Kalifornijo. Krasila je naslovnico ameriške revije 7Hues, je s svojim stasom osvajala tudi v videospotu svetovno uspešne romunske pevke Inne, No help. Še konec novembra lani smo pisali o tem, se še vedno ukvarja z modelingom in svoje sledilce redno razvaja z vročimi posnetki. Veliko se je pisalo tudi o njenem podjetniškem podvigu – s  fantom Nacetom sta na Kickstarterju zbirala denar za masažni pripomoček OTO. Na koncu sta dobila več kot 37 tisoč evrov.

 

Komentarjev 7
 • Majazmaja 09:36 25.maj 2020.

  Spet deluje totalno zadrogirana ...

 • sandi76 09:37 19.maj 2020.

  Sem se ustrašil, da je zopet kakšna nabirka .

 • Avatar Jellilera
  Jellilera 00:23 19.maj 2020.

  Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa -- B­r­ed­h­ot­.­C­om