Magazin > VIP
65472 ogledov

Inja Zalta v Ameriki posnela vroče prizore

Inja Zalta, Všečkana POP TV
Zaigrala je v vročem filmčku češke režiserke, ki ustvarja v Hollywoodu …

Naša igralka in model Inja Zalta, ki jo je širna Slovenija spoznala v priljubljeni seriji Usodno vino, v kateri je igrala nedolžno vinarko Nino, si kariero že dobri dve leti gradi v ZDA. A Inja je v resnici precej bolj drzna kot Nina. Da ji golota ni tabu, dokazujejo njene fotografije na Instagramu in številni projekti, za katere je že odložila prav vse krpice. 

Kot so prve poročale slovenskenovice.si, je Inji čez lužo uspel še en filmski met, zaigrala je namreč v kratkem filmu vzhajajoče češke režiserke Eve Doležalove, z naslovom Anima Us, ki ga je navdihnilo delo psihologa Carla Junga. Anima Us je zgodba o dveh dušah, ki postaneta eno, sodeč po fotografijah na stani IMDb, pa se je naša Inja ponovno znašla v precej vroči vlogi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Also a small tease release with A N I M A U S because it’s V day. Go have fun, world. #stvalentin

A post shared by Eva Doležalová (@evadolezalovaofficial) on

Komentarjev 5
  • jerneja45 00:27 18.junij 2020.

    Pa ja, kako bi drugače služila v Ameriki, kot da se je slekla. Je lepa, še zdaleč pa ne tako, da bi zaslovela z lepoto in nadarjenostjo, zato se je slekla, pa še nagi ji ni uspelo prodreti na vrh. ...prikaži več No, ja... še bolj sposobna dekleta so naletela na nepremagljive ovire. Ona se je pač slekla, ampak je kljub temu pogorela.

  • max 11:04 08.april 2020.

    Kot igralka nisi *bohvekaj*, za porniče boš pa čist uredu.

  • Avatar Arif Kendić
    arif71 18:16 27.marec 2020.

    Štor na dveh nogah

Sorodne novice