Uporabno
3408 ogledov

Enostavno do vrhunskih filmov z novim programom

Cinestar
1/5
CineStar TV Channels
Si želite več vrhunskih filmov, odličnih nadaljevank in komičnih nanizank? Ste zahteven filmski navdušenec, ki kdaj tudi rad pogleda kakšno večno klasiko? Potem bo novi program CineStar TV 2 HD vaš nov najljubši TV program.

Programi CineStar TV Channels že deset let navdušujejo gledalce. Upravičena priljubljenost programov, katerih gledanost iz leta v leto narašča, je odraz skrbno izbranih vsebin, ki zadovoljujejo različne filmske okuse.

S 3. februarjem bodo srca filmskih navdušencev bila še hitreje, saj bo CineStar TV Channels lansiral nov program CineStar TV 2, ki bo ponudil izredno bogato ponudbo vrhunskih filmov, izbranih nadaljevank in komičnih nanizank.,

"CineStar TV 2 HD smo ustanovili, ker skrbno spremljamo želje svojih gledalcev kot tudi potrebe na tržišču. Opazili smo, da je veliko filmskih programov z različnimi vsebinami, noben od njih pa ne zajema zgolj najboljših filmskih vsebin. Ravno zato smo ustanovili CineStar TV 2 HD, da bi lahko gledalci preklopili na en program in imeli na voljo vse zaželene vsebine - na enem mestu!," ugotavlja Tomislav Vinceković, direktor Duplicato Media d.o.o.

CineStar TV 2 HD je filmski program za vse generacije, namenjen filmskemu občinstvu z izbranim okusom ter prilagojen družinskemu vzdušju.

Program za zahtevne filmofile

Cinestar | Avtor: CineStar TV Channels CineStar TV Channels
I, Tonya (Jaz, Tonya) z odlično Margot Robbie, The Post (Zamolčani dokumenti) z legendarno Meryl Streep in Silver Linings Playbook (Za dežjem posije sonce) z navdušujočim Bradlyjem Cooperjem – to je le nekaj odličnih oskarjevcev, ki jih bodo filmofili lahko gledali na novem programu CineStar TV 2. "V prvem mesecu dni predvajanja novega filmskega programa CineStar TV 2 HD lahko gledalci pričakujejo veliko število novih naslovov in kultnih filmov, za vsakogar nekaj," pravi programski urednik CineStar TV Channels Denis Borić.

Poleg vrhunskih oskarjevcev pa bo seveda možno spremljati tudi druge priljubljene filmske uspešnice, kot so Need For Speed (Need For Speed: Želja po hitrosti), Killing Them Softly (Ubij jih nežno) z Brad Pittom ter Legend (Legenda) s Tom Hardyjem.

Tudi ljubitelji oddaj na malem zaslonu bodo navdušeni nad novim programom, saj si bodo lahko ogledali izbrane nadaljevanke in komične nanizanke.

Cinestar | Avtor: CineStar TV Channels CineStar TV Channels

Bogata ponudba, vrhunska kakovost

Vsi filmi in nadaljevanke bodo na programu CineStar TV2 predvajani v visoki HV ločljivosti z 5.1 audio surround formatu zvoka. To bo omogočalo popolni užitek ob gledanju televizije.

S 3. februarjem se bo CineStar TV, ki že 10 let razvaja filmske navdušence, preimenoval v CineStar TV 1.

Cinestar | Avtor: CineStar TV Channels CineStar TV Channels
Do vseh informacij o sporedu na novem programu CineStar TV 2 HD lahko dostopate na spletni strani CineStar TV Channels. Tam si lahko ogledate sporede vseh programov in pod rubriko Ponudniki preverite dostopnost programov CineStar TV Channels. O vseh novostih vas bodo obveščali tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

 

Programi za prave ljubitelje filmov

CineStar TV 2 HD se pridružuje družini šestih žanrsko obarvanih programov CineStar TV 1, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HD, CineStar TV Premiere 1 HD in CineStar TV Premiere 2, ki so na voljo v sedmih državah regije. Gledalci lahko s programi CineStar TV Channels uživajo kar 144 ur dnevno v vrhunskih filmih in nadaljevankah.

Za prosto in neomejeno izbiro vsebin, ki si jih želite ogledati, je na voljo tudi ponudba video-on-demand CineStar Premiere Plus.