Magazin > Film & Glasba & TV
3168 ogledov

Teh gospodov ne smete zamuditi

gospodje
1/5
"Da bi bil kralj džungle, ni dovolj, da se vedeš kot kralj. Bodi kralj." (Mickey Parson)

Scenarist in režiser Guy Ritchie nam z današnjim dnem v kina predpremierno prinaša prefinjeno in sofisticirano akcijsko komedijo Gospodje (The Gentlemen), ki njegov edinstven pečat nosti tako z zgodbo, humorjem, liki kot tudi z izjemno igralsko zasedbo. Med glavnimi igralci bomo namreč občudovali Matthewa McConaugheyja, Charlieja Hunnama, Henryja Goldinga, Colina Farrella in Hugha Granta, poleg njih pa v filmu blestita še Michelle Dockery in Jeremy Strong.

Zgodba sledi ameriškemu izseljencu Mickeyu Pearsonu (M. McConaughey), ki si je v Londonu ustvaril visoko donosen imperij marihuane. Ko se po okolici razširi beseda, da Mickey želi za vedno izplačati celoten posel, se hitro sprožijo spletke, sheme, podkupovanja in izsiljevanja v upanju, da bi del posla ukradli izpod njegovih rok.

Med kritiki in gledalci, ki so si na ekskluzivnih projekcijah film že ogledali, se širijo komentarji navdušenja, med drugimi tudi:

"Kakšen film! Najboljši, kar sem jih videl zadnje čase. Vreden ogleda." Darren Purse

"Gospodje - nova klasika Guya Ritchieja!" Tommy Rooney

"Film naravnost obožujem. Izjemna igralska zasedba, za počit smešni dialogi in veliko preobratov in zapletov. Neponovljiva zabava!" Darren Tulett

Privoščite si večer za gospode (tudi ve, drage dame) in si oglejte kriminal v slogu v filmu GOSPODJE že danes, saj je predpremierno že na sporedu v vseh večjih kinih.

Komentarjev 5
  • ponsicar 06:23 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • dramafid 04:33 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • ourunem 02:44 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks