Magazin > VIP
83945 ogledov

Po Inji Zalti zaradi klica na pomoč udrihajo brez milosti:  Ne nasedajte, to je Meduza

inja zalta Instagram
Inja Zalta se je zahvalila za pomoč in razložila, kaj se ji je v Los Angelesu zgodilo.

Igralka Inja Zalta, ki je zaslovela s serijo Usodno vino, je pred nekaj dnevi na Instagramu prosila za denar. In Slovenci smo se na njen klic množično odzvali. Včeraj smo pisali, da je v dobrih dveh dneh dobila več kot 710 nakazil. 

Do Inje pa so bili mnogi zaradi klica na pomoč neizprosni. Negativnih komentarjev je bilo ogromno, objavljamo jih nelektorirane. 

"Kaj je to?? Razkuštrana, brez make up-a, da izpade se bolj homeless in sad look katerega smo se dobr naučil na igralski sceni. Lepo si vse skupaj zapakirala, da tvoji feni, tipi k niso vidl p* bodo z veseljem ti priskočil “na pomoč”. In kdo prosjači, da se ji da za kavico?!? Nebi prosila za sendvič, vodo, ostale nujno življenjsko potrebne stvari. Ona bi euro za kavico, ker ona nemora it delat, ker je artist. Lepo to, da ti nimaš sramu pa si šla na next level prosjačenja. FANTJE NASVET: vsi, ki imate njej poster v svojih delavnicah, vsi geeki, ki sanjarite o njej ne nasedajte tem žalostnim očem, ker to je Meduza!!! Nakazovali boste denar nekomu, ki ga ni vreden!“

"Hmm, ko se normalni ljudje znajdejo v podobni situaciji se zaposlijo, magari v najbližjem kafiču, pa ne bo potrebno dolarčka za kavo, bo tam zastonj kafe, pa se plača.“.  

"Kar si objavila, je skrajno neprimerno. Marsikomu je trenutno težko, marsikomu gre za življenje. Pa ne fehtari naokoli po instagramu. Kriza je. Težko je. Vendar so bila tudi leta izobilja. V takih letih je mimogrede potrebno malo pomisliti na leta lakote,ki v vsakem trenutku lahko pridejo. To ti z vso pravico rečem, ker očitno je denar prihajal, ko si bila glavna igralka v slo. Seriji, pa tudi dovolj ga je bilo, da si od sla v LA. Ni fer do vseh ostalih, ki grizejo.“ 

"Sram te naj bo!! V Sloveniji je toliko otrok, ki nimajo niti enega toplega obroka dnevno. Ti princeska, bi pa denar molzla od teh istih slovenčkov, ki si jih vzvišeno gledala, ko si bila zvezda serije?! Pejd delat, bos videla kako težko je tem, ki si jih zviška gledala.“

inja zalta wow! Magazin Inja Zalta v stiski, toliko prostovoljnih prispevkov je že dobila
Inja se je na komentarje odzvala in razložila, kaj se je zgodilo

"Očitno sem nekaterim od vas razbila sanje o mleku in medu, ki se cedi v zabavni industriji in v Ameriki. Cena preživetja v takem mestu je zelo visoka. Stvari izgledajo navzven zelo lepe - in v večini primerov tudi so, velikokrat pa tudi niso. Torej, znašla sem se v situaciji, ko enostavno nisem vedela, kaj naj naredim. Izselila sem se iz stanovanja in zaradi virusa so odpovedali in prestavili vsa snemanja in ostala sem brez vseh prilivov. Ja, vem da tudi mnogi od vas in zares sočustvujem z vsakim in vsemi,“ je zapisala in se zahvalila za pomoč. 

"Odločila sem se za korak, da vas prosim za pomoč, za (1?) evro če ga lahko kdo nakaže. Kavica pomeni simbolični prispevek, ki ga lahko prispeva, kdor hoče. S tem dejanjem sem šla preko vseh svojih prepričanj in predvsem mojega ega in ponosa. Sama vedno rada pomagam. Za delo v Ameriki sem dobila delovno dovoljenje, ki mi dovoljuje zgolj in le to, da delam kot model/igralka. Če bi lahko opravljala kakšno drugo delo na strani, bi to naredila, saj sem tega vajena. A žal tega ne smem, ker so tukaj zelo stroga pravila glede priseljencev in bi mi takoj preklicali delovno vizo,“ je še razložila. 
 

Komentarjev 22
  • Zikollino 08:33 02.april 2020.

    Če je kokain droga, je Zalta narkomanka ...

  • cefoofo 13:39 25.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • patron 11:05 25.marec 2020.

    a nima staršev, domov naj pride tacajt......., ja, al je pa nateg....