Magazin > VIP
57326 ogledov

Inja Zalta v stiski, toliko prostovoljnih prispevkov je že dobila

inja zalta Instagram
Priskočili so ji na pomoč.
"Živijo, moji lepi ljudje. Jaz upam, da ste vsi zdravi in da čim manj hodite ven. Da se smejite in se imate dobro, da počnete kaj koristnega zase. Jaz sem trenutno v Los Angelesu in grem čez malu čudno obdobje. Ne vem, kaj naj naredim in sem se odločila, da vas prosim za pomoč. Trenutno nimam službe, ne morem domov, nimam nikjer za biti. To obdobje bo zame zelo težko, če ne bom dobila pomoči od ljudi. In zato vas prosim, če ima kdorkoli evro, dolar, za eno kavico, če lahko nakaže denar na račun, ki sem ga ustvarila. Vsem bi bila neskončno, neskončno, neskončno hvaležna,“ je igralka Inja Zalta, znana iz serije Usodno vino, v petek objavila na družbenih omrežjih.
Klic iz obupa Magazin Inja Zalta je ujeta, prosi za vsak evro
Pod njeno objavo se je oglasilo ogromno ljudi, ki so lepotici izrekli podporo, veliko pa je bilo tudi takšnih, ki na ta poziv gledajo kritično. "Težko ti je prositi za denar? Kaj pa potem prosiš ljudi, ki jih ne poznaš in za katere ne veš, kakšno finančno stanje imajo? A ni bolj logično domače vprašati za pomoč? Malo dosti si skregana z logiko,“ je zapisal neki komentator, nekdo drug pa je Injo vprašal, kako lahko ima nekdo, ki je tako oboževan kot Inja, ki ima več kot 50 tisoč sledilcev na Instagramu, denarne težave. Inja mu je odgovorila: "Nisem spletna vplivnica in s tem ne služim denarja. Sem umetnica in dela ni veliko, sedaj pa ga bo nekaj časa še manj. Vem, da je noro. Verjemite mi, tega iz dolgočasja ne bi počela. Vem, da ima trenutno težave veliko umetnikov in tudi oni potrebujejo pomoč.“ Naša igralka je še dodala, da je zaslužila denar, ga investirala, izgubila, spet zaslužila … "To je življenje.“

Inja se na svoje oboževalce res lahko zanese. Do tega trenutka je dobila že 719 nakazil. 
Komentarjev 24
  • Žurnalček 11:14 24.marec 2020.

    Imaš ti očeta , mater , sestro ,brata ? Sedi na avion , povratno karto tako imaš in takoj nazaj , kajti če dobiš Kronota , USA bo s Trumpom in njihovim zdr. sistemom doživela katastrofo tako da ti on ...prikaži več sigurno ne uide , boš morala zdravljenje plačati sama . To pomeni , da si ti že potencialno mrtva ! Miljon , dva al pa 10 , bodo USA nadomestila v pol leta uvozom novih ljudi , tako , da Trumpu sploh ni važno kolko bo mrtvih !

  • ciril73 22:25 23.marec 2020.

    Tole pa je nateg. Kako pa vi veste koliko nakazil je dobila.

  • samo57 22:13 23.marec 2020.

    prekvalificira naj se v drug za trg delovne sile, zanimiv poklic ( šivilja, kuharica, medicinska sestra ).