Magazin > VIP
99036 ogledov

Inja Zalta je ujeta, prosi za vsak evro

Facebook
Igralka iz serije Usodno vino Inja Zalta, ki je odšla v ZDA, kjer se ukvarja z modelingom, je na svojem Facebook profilu objavila video, v katerem prav se prosi, da ji pomagajo pri vrnitvi v Slovenijo.

Injo Zalta je Slovenija spoznala v seriji Usodno vino, v kateri je igrala Nino Dolinar. Lepotica se je po koncu snemanja posvetila manekenski karieri in se preselila v Kalifornijo. Krasila je naslovnico ameriške revije 7Hues, je s svojim stasom osvajala tudi v videospotu svetovno uspešne romunske pevke Inne, No help. Še konec novembra lani smo pisali o tem, se še vedno ukvarja z modelingom in svoje sledilce redno razvaja z vročimi posnetki. Zelo navdušeni so bili še zlasti nad posnetkom, na katerih je Inja brez ličil. 

Veliko se je pisalo o njenem podjetniškem podvigu – s fantom Nacetom sta na Kickstarterju zbirala denar za masažni pripomoček OTO. Na koncu sta dobila več kot 37 tisoč evrov.

Inja Zalta se je na svojem Facebook profilu oglasila pred nekaj urami, ko je objavila posnetek, v katerem opiše brezizhodni položaj v katerem se je znašla: "Živijo, moji lepi ljudje. Jaz upam, da ste vsi zdravi in da čim manj hodite ven. Da se smejite in se imate dobro, da počnete kaj koristnega zase. Jaz sem trenutno v Los Angelesu in grem čez malu čudno obdobje. Ne vem, kaj naj naredim in sem se odločila, da vas prosim za pomoč. Trenutno nimam službe, ne morem domov, nimam nikjer za biti. To obdobje bo zame zelo težko, če ne bom dobila pomoči od ljudi. In zato vas prosim, če ima kdorkoli evro, dolar, za eno kavico, če lahko nakaže denar na račun, ki sem ga ustvarila. Vsem bi bila neskončno, neskončno, neskončno hvaležna."

Njenemu sledilcu se je zdelo nenavadno, da ima nekdo, ki je tako oboževan kot Inja, ki ima več kot 50 tisoč sledilcev na Instagramu, denarne težave. Inja mu je odgovorila: "Nisem spletna vplivnica in s tem ne služim denarja. Sem umetnica in dela ni veliko, sedaj pa ga bo nekaj časa še manj. Vem, da je noro. Verjemite mi, tega iz dolgočasja ne bi počela. Vem, da ima trenutno težave veliko umetnikov in tudi oni potrebujejo pomoč.“ Naša igralka je še dodala, da je zaslužila denar, ga investirala, izgubila, spet zaslužila … "To je življenje.“

I know everybody is going through a scary, weird time. I am. So I decided to ask you guys for help. I am stuck in LA, have no job or home. If you have 2min and can give a $/€, just for a coffee, I would be beyond grateful. ❤️ I created a PayPal Pool, where I am collecting some money: https://paypal.me/pools/c/8nropKcjN7 Venmo: @Inja-Zalta If I can do anything for you, please let me know;)

Objavil/a Inja Zalta dne Petek, 20. marec 2020
Komentarjev 41
  • Oskar 00:41 26.marec 2020.

    Jebemu, zadeta k marija! ..zmankal se za en sus. Pa dejmo mal nazicat. Itak bojo vsi verjel, ker mors bit res ubogi, de se tk izpostavis... Zou pa v takem stadiju nism razmislala, de normalni ljudje vidjo dlje od centimetra.

  • getreal 08:14 23.marec 2020.

    Sedaj, ko je dobila že toliko donacij in tudi ambasada v USA ve za njo in njeno "situacijo", ki bi jo radi spravili domov, se mi vse bolj dozdeva, da razvajena punca ne bo prišla v Slovenijo. Najbolj mi je ...prikaži več pa hecno, ko se naivneži razburjajo, da je revca in da je življenje v USA drago. Ne se hecat, ha ha. Zaradi sramote, ki si jo je s tem naredila, je pa sedaj nedosegljiva za vprašanja. Morda je ostala brez interneta? Ali pa celo prodala telefon, hmmm? Lol.

  • Majazmaja 18:52 22.marec 2020.

    Da se je šla tako blamirat ... Dve možnosti sta in prva je najbolj verjetna: da je totalno zadeta (deluje že tako) ali pa igra. Ampak v tem primeru je izjemno slaba igralka. Sramota.