Tako je videti ljubezenska pravljica Nine in Ambroža izven Kmetije

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Golobčka že objavljata intimne ljubezenske trenutke …
Oglej si celoten članek

Da se je romanca med Ambrožem in Nino obdržala tudi izven šova Kmetija, je že znano. To sta namreč potrdili tudi njuni sotekmovalki Nika in Polona, sedaj pa golobčka ljubezenske trenutke delita tudi že na družbenih omrežjih. 

Ambrož je na svojem Instagramu objavil fotografijo z Nino, ob nje pripisal "ko se čas ustavi" in dodal znak srčka. Skupne fotografije pa je delila tudi Nina in pripisala "slika za v okvir" ter citat v angleščini: "Na svetu je le ena sreča, ljubiti in biti ljubljen."

Sicer pa je Ambrož v novi oddaji šova Nini prinesel prelep šopek in jo prosil, če bi bila tudi uradno njegovo dekle. Nina se je ob tem pošalila: "Ambrož, beži od mene, dokler še imaš šanso, ker potem je mogoče ne boš več imel. Tako da premisli." Romantično gesto si lahko pogledate TUKAJ

Nina, ki je ljubezen sicer iskala v šovu Sanjski moški, je tako svojega sanjskega moškega očitno našla v drugem resničnostnem. Ambrož pa te dni ne praznuje le nove ljubezni, temveč tudi okroglo osebno obletnico, to je 30. rojstni dan. 

Foto: Instagram Nina Radi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:29 16. November 2021.

    fora je samo v tem zakaj tako obešajo svojo ljubezen na veliki zvon...saj se je komaj začela...ko bosta skupaj živela …

  • 06:54 27. Oktober 2021.

    foušarija na kile!!!! se reče srečno pa zdravo čimveč ljubezni med vama... ne pa ona je strup ali pa ta …

  • 19:43 26. Oktober 2021.

    Ambrožu bo po vsej verjetnosti še fino žal, da se je zapletel s svetlolasko, ki je videti rahlo introvertirana, v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.